Thursday, May 18, 2006

Tagged by gopalan

1.Grab the book nearest to you, turn on page 18 and find line 4.
Ans. Handheld computers that are leased out to

2.Stretch your left arm out as far as you can.& catch air?
Ans. Sorry, I stopped playing cricket in the office……

3. What is the last thing you watched on TV?
Ans. "Lohan's" some new film trailer

4. Without looking, guess what time it is?
Ans. 10.40 am

5. Now look at the clock, what is the actual time?
Ans. 11.00 am

6. With the exception of the computer, what can you hear?
Ans. Sound from the Aircondition "blower"…zzzssssh……..

7.When did you last step outside? What were you doing?
Ans. early Morning 8.10 am . => off to my office

8.Before you started this survey, what did you look at?
Ans. Gopalan's blog..

9.What are you wearing?
Ans. Pant and Shirt

10.When did you last laugh?
Ans. 15mins before…

11.What is on the walls of the room you are in?
Ans. Green colour paint…( he he he Eifle Tower's poster)..

12.Seen anything weird lately?
Ans. Ya… nescafe came in my cup- whn I pressed for tea- in the machine……

13.What do you think of this quiz?
Ans. Is it?

14.What is the last film you saw?
Ans. "Parthen Rasithen"

15. If you became a multimillionaire overnight, what would you buy?
Ans. I'll buy sachin gops and will ask him to stay in india forever……..

16.Tell me something about you that I dunno
Ans. I dun talk abt things tht I duno ……….

17.If you could change one thing about the world, regardless of guilt or politics, what would you do?
Ans. As gops said => there should be no religion

18.Do u like to Dance
Ans. My favourite time pass…. I love to dance..

19. Imagine your first child is a girl, what do you call her?
Ans. Preethi

20 Imagine your first child is a boy, what do you call her?
Ans. Sachin.

21.Would you ever consider living abroad?
Ans. Whn ther is a need…..no other go…..

22.What do you want GOD to say to you when you reach the pearly gates?
Ans. Better luck next time?

cheers...

4 comments:

Gopalan Ramasubbu said...

Nice post Gops.:)

Shuba said...

hey..neengalummaanallairunthuchu!!!!gud gud

Jeevan said...

enga ponalum itha tag thaan, nanum ithula matiekketan:(

My days(Gops) said...

gops:- thanks dude..

@shuba:- ya ya=> naanum thaan...cheers...

@jeevan :- all in the game....